Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 28

Subiect: Lg tv smart 32" fara imagine

  1. #1
    Data înscrierii
    26.04.2013
    Posturi
    33

    Lg tv smart 32" fara imagine

    Salut, am si eu modelul acesta de tv lg32le4900. Am avut o problema cu acest tv pe partea ca auzeam un vajait puternic in difuzoare dupa 3 secunde dupa ce pornea. Dupa ce am constatat ca ca nu are de a face deloc cu sursa , tensiunile fiind bune, am schimbat un integrat de pe placa si apoi am ramas fara imagine.
    Apoi am decis sa cumpar o placa second buna cred de pe internet de la o firma, si am exact aceeasi problema nici o imagine sau sunet. Desi el porneste din stanby. Ce sa fac ? Placa o pot returna inapoi .

  2. #2
    Deci l-ai stricat mai rău.Ce integrat ai schimbat.

  3. #3
    Data înscrierii
    20.09.2012
    Posturi
    1.229
    Ce scrie pe integrat ? Te intreaba Dl.Dan .

  4. #4
    Data înscrierii
    02.09.2011
    Posturi
    704
    Asta inseamna ca placa nu este buna ,sau mai rau ai defectato cind ai montato ,da detalii despre acel integrat cum se numeste sa vedem cam pe unde ai unbalat si ce ai stricat pe acolo ...

  5. #5
    Data înscrierii
    26.04.2013
    Posturi
    33
    Scuze, dar nu imi apar notificari pe mail cand cineva imi scrie. Am intrat sa vad de ce nu raspunde nimeni si acuma am vazut ca e o problema de setare undeva.
    Ca sa revin cu noutati ce am mai rezolvat la el, mai bine spus ce am mai cumparat.
    Am cumparat o placa main board la fel ca asta care am stricato zic eu , si la fel nu am semnal video pe iesire ,nici o tensiune pe T con. Cu ambele placi main board. Atunci am zis ca e problema de la sursa. Am cumparat si o sursa noua de pe net. La fel ca inainte.
    La placa care am stricato de la inceput , care avea probleme doar de sunet am schimbat acest integrat TDA19997HL/C1

  6. #6
    Data înscrierii
    26.04.2013
    Posturi
    33
    Deci cel putin acum stiu sigur ca nu e nici din tcon nici din sursa , doar placa main board am cumparato de la o firma care se ocupa special cu asa ceva . Sincer nici nu stiu ce sa mai schimb. Unii ar zice ca am ajuns sa cumpar tot televizorul , problema e ca nu ma prea pricep la televizoare.

  7. #7
    Data înscrierii
    10.09.2011
    Posturi
    1.710
    Citat Postat în original de caris Vezi post
    Scuze, dar nu imi apar notificari pe mail cand cineva imi scrie. Am intrat sa vad de ce nu raspunde nimeni si acuma am vazut ca e o problema de setare undeva.
    Ca sa revin cu noutati ce am mai rezolvat la el, mai bine spus ce am mai cumparat.
    Am cumparat o placa main board la fel ca asta care am stricato zic eu , si la fel nu am semnal video pe iesire ,nici o tensiune pe T con. Cu ambele placi main board. Atunci am zis ca e problema de la sursa. Am cumparat si o sursa noua de pe net. La fel ca inainte.
    La placa care am stricato de la inceput , care avea probleme doar de sunet am schimbat acest integrat TDA19997HL/C1
    Pai daca nu ai mai intrat de pe data de 26 april 20013 ce notificare sa iti mai apara .ai avut noroc deoarece am sters cateva sute utilizatori care nu au avut activitate ,( au creat contul doar sa descarce diverse )
    https://www.forumulelectronistilor.r...hp?13506-Anunt
    Acum vei primi notificari ,am setat profilul tau ..

  8. #8
    Data înscrierii
    26.04.2013
    Posturi
    33
    Am schimbat switchul din cauza ca am incercat sa vad daca se conecteaza la laptop, si nu se conecta deloc. Am dedus ca acest switch ar fi cauza. desi ce treaba are acest switch cu faptul ca nu mai am imagine , nu am idee.

  9. #9
    Ai stricat ceva lipind și dezlipind.

  10. #10
    Data înscrierii
    26.04.2013
    Posturi
    33
    Ok, revin cu noutati pentru cei interesati inca sa mai ajute un PROST.
    Televizorul se prezinta acuma exact ca la inceput, mai exact i-am pus placa originala si am descoperit ca intra in protectie , am descoperit ca tocmai sub cipul care l-am inlocuit se afla un scurt intre doi pini , fara a se putea vedea cu lupa , am descoperit prin masurare .
    Acuma televizorul porneste , si imaginea la fel , dar scoate niste sunete ascutite si parca nu la fel . Ce pot sa fac?
    Acuma nu sunt eu electronist, dar mai este o piesa (NTP-7100) Power Driver Integrated Full Digital Audio Amplifier, care se incalzeste. L-am cumparat si pe asta, asta inainte de a-mi cumpara inca o placa mainboard. Sau ce sa masor , inca nu mi-a venit osciloscopul de 1Mhz, dar gandesc ca ajuta poate. Pacat ca nu am o schema.
    Ultima modificare făcută de caris; 28.10.2017 la 00:41.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Permisiuni postare

  • Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •  

Cabinet psihologic iasi

Matrimoniale Noi Doi

Locuri de munca Bursa Iasi