-
0 lei/0 bani, pentru incarcarea telefonului mobil.
Cu 2 celule fotovoltaice recuperate de la pitici(stilpisorii luminosi)si 4 diode EFD,4 condensatori va puteti incarca {molecularul} gratis de la soare.Fotogr.0153.jpgFotogr.0154.jpgFotogr.0155.jpg
-
Da interesanta chestia dar ati folosito in practica ...deoarece eu am incercat si nu incarca deoarece nu da suficient curent .acum depinde si de ce model de molecular aveti
-
Da am folosito in practica si incarc un telefon mobil nokia primele tipuri,cind am cuplat montajul din schema pe telefon, bateria era descarcata complect si a inceput s o incarce, inpulsurile erau pina la capat,dupa aprox,20min. avea 2-liniute.Intradevar nu aresuficient curent.Sunt in faza de experimentare,dar pentru incarcarea altor telefoane incerc sa incarc un nokia ci -01 prin eliminarea celor doi condesatori C1si C2=0,2micro.Prin punerea in paralel a celulelor fotovoltaice,s au in ultima instanta modificarea multiplicatorului de curent prin diode pt.un curent m ai mare.(Schema este luata din studiile lui Tesla, conform caruia :-orce corp material,organic,metalic suspendat in spatiu inmagazineaza in el o anumita cantitate de energie electrica statica,i ar in exemplul pe care il dadea cineva,extragea energia statica dintr o bobina din spatiu, s au dintr o antena de receptie tip Galena.Am dat drumul la acest subiect pt. ca e nevoie si de parerea Dumneavoastra si a celorlalti oameni care vor sa o inbunatateasca.
-
Pentru a mari curentul puneti cate 2 in paralel (serie paralel)
-
-
S a rezolvat problema ,Pentru a marii curentul ,am pus cite doua celule <serie paralel>,eliminind cele 2 conduri de o,2micro/50v ,pina la 7-8v.Merge BRICI. GICUTA dragul meu, trebuie sa te cinstesc.I ti ramin dator.Zi mi si din ce stiu i ti spun, cu ce a m ai mare placere, m ai ajutat te ajut ,CA DACA LE TIN PENTRU MINE asta numai EGOISTI O FAC, ma duc PE LUMEA CEALALTA, IAR ACOLO, AFACERILE SUNT INTERZISE...(Am VB. eu cu un medium).Pa politica mea de 5carate,si un praz verde.
Ultima modificare făcută de comfel; 08.05.2013 la 16:38.
Motiv: Rog nu mai scrieti cu majuscule REGULAMENT 17
Permisiuni postare
- Nu poți posta subiecte noi
- Nu poți răspunde la subiecte
- Nu poți adăuga atașamente
- Nu poți edita posturile proprii
-
Reguli Forum
Marcaje