4GHz numai ultra joasa frecvență nu este.
Nu am studiat problema dar teoretic orice undă poate fi bruiata.
Salut grup,aș avea nevoie de ajutorul vostru cu cateva informatii și totodata de ajutorul vostru.Au aparut si la noi in tara de mai mult ani dispozitive electronice-psihotronice(control mental la distanta).Tehnologia este cunoscuta in SUA sub denumirea urbană V2K(,,Voice-to-Skull Technology”)sau ,,Synthetic Telepathy” .
Aceasta actioneaza dupa principiul tehnologiei medicale Neurofeedback(Neurostimulare)fiind compusa dintr-un soft conectat de la
distanta cu tehnologie de control si amplificare de tip Tesla la creierul uman prin undele cerebrale emise de acesta(de tip alfa,beta,teta,etc) agresandu-l cu unde electromagnetice de ultra joasa frecventa(Elf)3-6,5 Hz.Intrebarea mea este urmatoare cum poate fi bruiate,anihilate aceste dispozitive avand o frecventa pe Europa (undeva la 4 Ghz),daca pot fi bruiate in genul dispozitivelor GSM?
Ultima modificare făcută de Sorin 80; 06.09.2019 la 06:14.
4GHz numai ultra joasa frecvență nu este.
Nu am studiat problema dar teoretic orice undă poate fi bruiata.
Nu ai sa primesti asemenea informatie , deoarece nu e publica .
De ce sa nu fie...??
Pentru ca e Ilegal sa emiti in banda de frecventa de 4 Ghz s-au apropiat. Insa uite aici un dispozitiv folosit in Scoli care bruiaza frecventale GSM . Se numeste chiar asa aparat de bruiaj al semnalului GSM , in sala de clasa in Scoli . Aparatul blocheaza semnalul GSM la inceputul ore-i
sa NU mai sune mami pe gigel ca i-l iubeste mult si sa nu mai de-a s.m.s-uri Marisica-i
in timpul ore-i . Atașament 2637
Ultima modificare făcută de ion mechenici; 11.11.2020 la 18:18.
Marcaje