Am observat si eu acest fenomen de mai mult timp si aceasta ,apare doar la win 7 , Google Crome ,pe browser Modzila Firfox nu apare
pe win11 nu apare se deschide direct ,
Doar dnl Admin detinatorul forumului ne poate lamuri
Rog verificati Syte-ul Forumelectronisti.ro . NU pot intra doar prin --Conexiune Avansata-- prin Google , unele postari î-mi sunt sterse s-au neacceptate . Cînd spun asta ma refer STRICT LA POSTARI DE NATURA ELECTRONICA SI PE SUBIECT . Nimic altceva . Si va dau motamo ce scrie pe Server : ---( ACEST SERVER NU A PUTUT DOVEDI CA ESTE WWW.FORUMELECTRONISTILOR.RO . CERTIFICATUL SAU DE SECURITATE A EXPIRAT ÎN ULTIMA ZI 01 APRILIE 2020 . CAUZA POATE FI O EROARE DE CONFIGURARE S-AU INTERCEPTAREA CONEXIUNII DE CATRE UN ATACATOR)--- . Asta scrie pe server . Sper sa nu fie o gluma proasta a cuiva de 1 Aprilie 2020 . Eu NU pierd timpul si NU am chef de asemenea glume . Rog verificati . Daca este vorba de bani va rog sa spune-ti si încercam sa facem cheta care cît putem . E o sugestie .
Ultima modificare făcută de ion mechenici; 02.04.2022 la 14:26.
Am observat si eu acest fenomen de mai mult timp si aceasta ,apare doar la win 7 , Google Crome ,pe browser Modzila Firfox nu apare
pe win11 nu apare se deschide direct ,
Doar dnl Admin detinatorul forumului ne poate lamuri
Ultima modificare făcută de vali 52; 06.04.2022 la 09:11. Motiv: edit gramatical
Buna seara, am dat reinoire certificat sper sa se fi rezolvat
Buna seara .Da s-a rezolvat .
Acum am observat cand am intrat apare tot asa
20220415_100259.jpg
stergeti history dati refresh ca nu mai apar3e, era o problema dar s-a rezolvat . Incercati si cu alt browser
Sa rezolvat ,am actualizat Modzila
Marcaje