Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: decodor kaon romtelekom/orange cu optiunea dvr

Data înscrierii
    04.02.2025
    Posturi
    1

decodor kaon romtelekom/orange cu optiunea dvr

Salut,

Am o problema cu un decodor KAON, nu stiu ce model este pentru ca nu specifica pe el, dar stiu ca este modelul vechi de la romtelecom acum orange, cu optiunea de inregistrare PVR (HARD DISK). Daca cineva se pricepe, ca generalitate, pot spune ca este ''inghetat/frozen'', nu primeste nici un fel de comanda. Am controlat cu un alt aparat si semnalul de la antena este bun, se receptioneaza. Mi s-a spus, de diversi, ca poate fi....softul....hard drive...etc.

As aprecia foarte mult un sfat profesional. Daca este nevoie de mai multe detalii va rog sa ma contactati.

Multumesc.

Data înscrierii
    17.09.2011
    Posturi
    770
    Citat Postat în original de adiomaze Vezi post
    Salut,

Am o problema cu un decodor KAON, nu stiu ce model este pentru ca nu specifica pe el, dar stiu ca este modelul vechi de la romtelecom acum orange, cu optiunea de inregistrare PVR (HARD DISK). Daca cineva se pricepe, ca generalitate, pot spune ca este ''inghetat/frozen'', nu primeste nici un fel de comanda. Am controlat cu un alt aparat si semnalul de la antena este bun, se receptioneaza. Mi s-a spus, de diversi, ca poate fi....softul....hard drive...etc.

As aprecia foarte mult un sfat profesional. Daca este nevoie de mai multe detalii va rog sa ma contactati.

Multumesc.
    Este foarte simplu de a depista ce model este ;intrati in meniu se specifica modelul

Permisiuni postare

• Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •  

Cabinet psihologic iasi

Matrimoniale Noi Doi

Anunturi iasi BursaIasi.ro

Psiholog-Iasi.ro